Pintz és Társai Szabadalmi Védjegy és Jogi Iroda szakemberei több mint 30 éve foglalkoznak gazdasági társaságok és magánemberek védjegyeivel. “Pintz & Partners” néven Svédországtól Indonéziáig, az USA-tól Oroszországig képviselünk külföldi ügyfeleket, hogy magyar védjegyoltalmat nyerjenek. Bár megbízóink adatait bizalmasan kezeljük, mégis megemlítünk referenciaként néhány olyan céget, akik bíznak bennünk: Aldi, AUDI AG, BenQ, Columbia Egyetem (New York), Dolby Lab, Harvard Egyetem, Kapsch, KIA, Kodak, Lamborghini, Microsoft, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Roche Hungary, Samsung, Seiko-Epson, Skoda, SONY, Teva, Total, Volkswagen AG.

Magunk részéről nem a mennyiségi, hanem a minőségi munkára törekszünk. Magyar ügyfeleinket külföldön is eredményesen képviseljük – különösen igaz ez az Európai Unióra, ahol 2004 óta közvetlenül is eljárhatunk. Az egyes országokat tekintve mintegy 145 országban tudunk – számunkra kedvezményeket nyújtó külföldi partnereink útján – eljárni. A szellemi alkotások védelme terén teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Irodánk tagja a Nemzetközi Védjegy Szövetségnek, tagjain keresztül pedig számos nemzetközi, európai és magyar szabadalmi és védjegy szervezetnek.

Az iroda vezetője Pintz György, Európai Szabadalmi és Védjegy Ügyvivő, domain döntnök, több mint 20 éve szerzett szakjogi diplomát. Tagja az Európai Szabadalmi Ügyvivők Szervezetének, a Nemzetközi Védjegy Szövetség szakbizottságának (sajtó, jogérvényesítés), korábban tagja a Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Tanácsnak. Az Internet Szolgáltatók Jogi Tanácsadó Testületének elnökhelyettese, számos szakcikk és könyv szerzője. A Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület elnöke. Az iroda szakértője többek között Szarka Ernő, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) korábbi elnöke, az egyik nemzetközi védjegy egyezmény korábbi alelnöke, továbbá szakértője volt prof. Tattay Levente az SZTNH védjegyosztályának korábbi vezetője. Az iroda védjegyjogászai felsőfokon beszélnek angolul, illetve más európai nyelveken.