“Örülünk, hogy Magyarországon Pintz és Társai képvisel minket szabadalmi és védjegy ügyekben. Munkájuk magas színvonalú, méltó az AUDI hírnevéhez.”

AUDI AG.
Patent and Trademark Department


“Védjegyeinknek nemzetközi bejegyzése és megújítása terén a Pintz és Társai Szabadalmi Ügyvivői Iroda kollégái minden esetben professzionális szaktudással, figyelemmel és rövid átfutási idővel valósították meg minden kérésünket — öröm velük együtt dolgozni. A Pintz és Társai Kft.-t szívesen ajánljuk mások figyelmébe is.”

Graphisoft


“Rettentően köszönöm, hogy ennyire részletes és személyre szabott választ írnak mindig! Nagyon korrektek – ezt úgy gondolom, illik most már megjegyezni! Nagyon szépen köszönöm az összes eddigi segítséget is, öröm ilyen hozzáállást tapasztalni ma Magyarországon!”

Sárkány Tibor


“Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni azt a nagyszerű, korrekt, precíz és mindig segítőkész hozzáállást, amit tanúsított felénk. Nagyon jól döntöttünk, amikor Önöket választottuk.”

Gölley Mónika , Németh Mónika


“Nagyon köszönjük a segítséget és a példaértékű hozzáállást. Ritka manapság az Önzetlen segítségnyújtás. Biztos vagyok benne, hogy felkeressük még irodájukat, hiszen jelenleg 4 K+F eljárásban és fejlesztésben veszünk részt.”

Éles Dávid


“A Cityfood kiváló minőségű ebédet szállít a legmodernebb technikával több mint 130 településen. A Pintz és Társai hasonlóan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a védjegyoltalom terén világszerte, és sikeresen védte meg a Cityfood márkanevet a Legfelsőbb Bíróság előtt.”

Cityfood Magyarország Kft.
Vlajku Levente ügyvezető


“Köszönjük a magas színvonalú munkájukat és hogy sikeresen megvédték a Yogo Like nevet, nagyon megnyugtató volt számunkra, ahogy ebben az ügyben képviseltek minket. Köszönjük, hogy mindig rendelkezésünkre álltak és az ítélet ellenére is pernyertesnek érezzük magunkat.

A jövőben is ha szükség lesz rá Önöket választjuk cégeink képviseletére és jó szívvel ajánljuk Önöket másoknak is.”

Deli Krisztina
Yogo Like


“Szeretném megköszönni, hogy ilyen kiemelkedően precíz, profi munkával sikerült a tárgyalást megnyerni. Szeretném ajánlani mindenkinek a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda szolgáltatásait, mert a megkeresésem pillanatától a tárgyalás végéig a leghozzáértőbb kezekben éreztem az ügyem.”

Morvai Tibor ügyvezető
Megavision Kft.


“Elégedett vagyok a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodával. A már lekésett határidők esetén is talált póthatáridőt, és reménytelennek látszó európai jogokat is sikerrel szerzett meg számunkra.”

Németh Miklós
olimpiai bajnok gerelyhajító
a Németh és Társa Kft. ügyvezetője


“Manapság igen ritka az a fajta tisztességes, egyenes, professzionális munkakapcsolat, ami Pintz Úrékkal az első pillanattól megvolt. Ügyeinkben mindig a rendelkezésre álló adatok alapján várható legvalószínűbb elemzéseket kaptuk, függetlenül attól, hogy az ránk nézve pozitív, vagy negatív végkicsengést ígért. Semmi csúsztatás, túlrajzolt felesleges optimizmus, csak a legvalószínűbb tények és természetesen az érdekeinknek leginkább megfelelő iránymutatás, javaslat… Ezt az első pillanattól szerettük, mivel szerintünk is csak így lehet hatékonyan és célravezetően haladni, pláne a jog útvesztőiben. Köszönet az egész csapatnak a korrekt, megbízható segítségért, az eddigi sikerekért!
Ahol csak tudjuk, őszintén fogjuk jó hírüket kelteni…”

Szablár István
Rotovill Kft.


“Ténylegesen én több, mint hálás vagyok a kapott segítségért.

Még ugyan nincs vége az ügynek – ezután kerül majd jogi szakaszba, de azt gondolom és remélem, hogy egy olyan szakcég, mint Önök, mindenkinél jobban ismeri és érti ezt a területet. Nyilván fizetni is hajlandó lettem volna a tanácsért – ez ma már teljesen elfogadott – így az, hogy a segítséget ingyen kaptam, maximálisan, vagy még azon is túl korrekt.

Köszönöm a barátomnak, hogy Önöket ajánlotta, és még egyszer köszönöm Önöknek is a gyors és gyakorlatban használható válaszokat, segítséget!”

Kovács Tibor


“A Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Irodával a legnagyobb mértékben meg vagyok elégedve! Tapasztalom szerint nagyon kedvesek, segítőkészek, megbízhatóak, szakszerűek, korrektek! A lehető legjobb választás mindenkinek, aki jogi oltalmat szeretne szerezni!”

Kovács Máté


“Örülök, hogy van egy ilyen cég, akik magas színvonalú tudásukkal és segítőkészen támogatják munkánkat.”

Fazekas Milán Gábor
sikergyerkocok.hu